Több információt kérek a pálmalevelem kerestetéséről!
A fizetési feltételek megváltoztak. Kérjük, tájékozódjon a kapcsolattartójánál vagy a jól ismert Elérhetőségeinken!

Pálmalevél eredmények

Sikeres találatok száma:> 10.000
Találati arány:98,5%
Keresési idő:1-3 hónap
Pozitív-negatív visszajelzések (1-10):
9,6
Pálmalevél keresés/felolvasás visszajelzések

Facebook kapcsolat

Elérhetőségeink

A Budapesti Pálmalevél Központ címe:
1067 Budapest, Csengery utca 88.
(Podmaniczky utca saroktól 30 méterre)


Nyitva tartás:
Hétfő: 9 - 18 óráig
Kedd: 9 - 18 óráig
Szerda: 9 - 18 óráig
Csütörtök: 9 - 18 óráig
Péntek: 9 - 18 óráig
Szombat: 9 - 15 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitva tartás:

Október 21. Kedd 9-12
Október 22. Szerda 9-12
Október 23. Csütörtök ZÁRVA
Október 24. Péntek 9-16
Október 25. Szombat 9-15

Telefon: 06-30-731-7046
(Munkaidőben hétfőtől péntekig 9 - 18 óráig elérhető)

E-mail: kerdesek@palmalevelek.hu

ÜDVÖZÖLJÜK!

Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének nevében ezúton szeretném kifejezni örömömet, hogy segítségére lehetünk élete egyik legfontosabb és legkülönlegesebb élményének megvalósulásában, személyes pálmalevelének felkutatásában!

Üdvözlettel
Oszter Tamás
Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének Kulturális Nagykövete


A keresés menetéről a Kérdések és Válaszok menüpontban tájékozódhat.
További információkhoz regisztráció szükséges!

A regisztrációk megnövekedett száma miatt szíves türelmüket kérjük a munkatársaink jelentkezéséig. Ha már regisztrált, ismételt regisztráció nem szükséges.


ÉVEZREDEK ÓTA ŐRZIK ŐKET TITKOS KÖNYVTÁRAKBAN VALAHOL INDIÁBAN...
VILÁGSZERTE 110 MILLIÓ MA ÉLŐ, AKÁR TELJESEN ÁTLAGOS EMBERRŐL SZÓLNAK.
...ÁTLAGOS... LEGALÁBBIS EDDIG EZT GONDOLHATTÁK...
162 EZER MA ÉLŐ MAGYAR EMBER ÉLETÉRŐL IS VANNAK LEJEGYZETT PONTOS KÉZIRATOK,
AMELYEK EGYÉRTELMŰEN LEÍRJÁK ÉLETÜNK CÉLJÁT, KÜLDETÉSÜNKET, EMBERI KAPCSOLATAINK, ANYAGI JÓLÉTÜNK, EGÉSZSÉGÜNK, PROBLÉMÁINK MINŐSÉGÉT, OKÁT, MEGOLDÁSÁT, ÉS MÉG RENGETEG RÉSZLETET
ESEMÉNYEKKEL, NEVEKKEL, DÁTUMOKKAL.
AZ EGYIK RÓLAD SZÓLHAT.
HOGY HOL VAN?
EBBEN SEGÍTÜNK: HOGY MEGTALÁLD A SAJÁT PÁLMALEVELED!
AZ ŐSI PÁLMALEVELEK RÓLUNK SZÓLNAK!

A TITOKZATOS PÁLMALEVELEK

Évezredekkel ezelőtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve őriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.

Ezek közül méltán a legkiemelkedőbbek azok az írások, amelyek MA ÉLŐ emberek életéről, részletes életútjukról íródtak születésüktől egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbben-tőbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözőbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis ők, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.

A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt jelenleg 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában. Büszkeségünk, hogy Budapesten működik a világ legnagyobb pálmalevél olvasó központja. Körülbelül 110 millió ma élő embernek van pálmalevele, melyek több, mint 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte, tehát rendkívül összetett a feladat.
A találati arány átlagosan 98,7%, azaz 100 emberből több, mint 98 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a pálmalevelét, mivel általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is.
Magyarországon több százezer embernek létezik pálmalevele.

A SZÖVETSÉGÜNK CÉLJA

Az Indiai Pálmalevél-kéziratok Kutatószövetsége azzal a céllal jött létre, hogy eljuttassa a körülbelül 110 millió pálmalevelet azokhoz az emberekhez, akikről íródtak, bárhol is éljenek a világban. Örömmel kutatjuk fel mindazok pálmalevelét, akik tudni szeretnék, hogy nekik van-e pálmalevelük, és összekötjük az embereket, mindazokkal a hiteles pálmalevél olvasókkal, akik jelenleg aktívak, s várják, hogy segíthessenek.
Mindazonáltal, szervezetünk igyekszik kiküszöbölni azokat a felesleges Indiai utazásokat, amelyek csalódással végződhetnek, ha nem azokhoz utazunk, ahol a pálmalevelünk található, vagy nem akkor, amikor náluk van, illetve azokat a próbálkozásokat, amelyek sok esetben nem hiteles olvasókhoz, csalókhoz vezetnek.
Sok költséget és időt megtakarítva hazánkban is lehetősége adódik mindenkinek hozzájutni az információhoz, online és budapesti központjainkban, illetve Európa minden országában. Nagykövetünk az elmúlt években ideje nagy részét Indiában töltötte, s felkutatta az összes hiteles forrást, illetve megszervezte a lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a pálmaleveléhez vezető utat, bármilyen elrejtve legyen is az valahol Indiában.

ELKÖTELEZETT MUNKATÁRSAK

Szeretnénk megköszönni annak a számos elkötelezett embernek a jelentkezését, akik eddig írtak nekünk felajánlva segítségüket. Ha elkötelezettséget érez, hogy segítsen nekünk, illetve a 110 millió ember pálmaleveléhez juttatásában bárhol a világon, kérjük írjon nagykövetünknek a munkatarsak@palmalevelek.hu e-mail címre.

További kérdésekről a Kérdések és Válaszok menüpontban tájékozódhat.

Üdvözlettel
Oszter Tamás
Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének Kulturális Nagykövete